blog

Lisk analyse: vanochtend 20%, hoe verder?

By 2 december 2021No Comments

Het is een mooie dag voor de investeerders van Lisk. Zij zagen de Zwitserse munt vanochtend 20% in het groen staan. Lisk presteert hierdoor momenteel beter dan grootmeesters bitcoin en ethereum. Deze stijging is misschien nog niet voorbij, er is nog veel ruimte aan de bovenkant.

Van resistance naar support

Lisk maakte in februari van dit jaar al een hele mooie support/resistance flip op de wekelijkse chart. Dit betekent dat de prijs, die voorheen als resistance diende, nu de taak van support op zich neemt. Dat deze support sterk is, bleek in de maanden daarna. Zowel in juni als in juli werd deze support getest, met succes! Tijdens het retesten van de support, maakte Lisk hier op de maandelijkse chart een higher low. Hierdoor kan het goed zijn dat er ook een higher high aan staat te komen.

De monthly close biedt als eerste resistance onderweg naar een higher high. Zoals te zien in de afbeeldingen, is deze monthly close rond de $6.26. Dit is een stijging van bijna 45% op het moment van schrijven.

Mogelijke ascending triangle

Als we weer even naar de wekelijkse chart gaan, zien we iets interessants. Na een elliot correction wave (ABC) én een higer low, lijkt lisk nu ook een higher high te willen zetten. De stijging van vandaag kan dat gaan verwezenlijken. Al hoeft dat niet in één keer te gebeuren, want op kleinere timeframes kan er iets moois gebeuren. Op de dagelijkse chart lijkt er een ascending triangle te vormen. Hierdoor is het mogelijk om een mooi instapmoment te vinden, maar wel met een risico.

De prijs fluctueert enorm, dus het is niet aan te raden om lukraak in deze coin te stappen. Zoals je ziet is de coin op het moment van schrijven van $4.23 naar $4.04 gezakt. Als Lisk een lower low weet te maken op korte termijn, heerst er gevaar. Dit betekent namelijk dat er geen ascending triangle wordt gemaakt en dat de trend naar beneden wordt gebroken. Let hierbij ook op: de maandelijkse support ligt rond de $2.15; een daling van ongeveer de helft.

Leave a Reply