blogExchanges

Kyber Network (KNC) en Synthetix (SNX) vanaf nu te verhandelen in crypto app BLOX

By 9 december 2020No Comments

En weer zijn er nieuwe munten toegevoegd aan crypto-app BLOX. De Nederlandse app voegt Kyber Network en Synthetix toe aan het aanbod. Kyber is een kindje van de ICO hype van 2017, maar laat zien meer te zijn dan alleen hype. Sinds het begin van 2020 is de koers van KNC met 430% gestegen! SNX doet het met 417% ook niet slecht.

Wat is Kyber Network?

Het project Kyber Network probeert alles wat decentraal is van liquiditeit te voorzien door één blockchain. Denk moet je denken aan decentrale finance (DeFI), decentrale apps (dApss) en een decentrale exchange (DEX).

Ontwikkelaars kunnen dus werken aan projecten voor DeFi, dApps en DEX. Kyber zorgt ervoor dat ze zich geen zorgen hoeven te maken dat er genoeg geld over en weer gaat over deze projecten. Hiermee bedoelen we niet de financiering van het project zelf, maar de liquiditeit binnen de verschillende protocollen. Kyber Network neemt deze zorgen weg door liquiditeit te verzamelen uit verschillende bronnen. Het belangrijkste doel van Kyber Network is om DApps, gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) en andere gebruikers gemakkelijk toegang te geven tot een liquiditeitspool die de beste tarieven biedt.

Dit ontzorgt ontwikkelaars en zou in theorie moeten leiden tot veel nieuwe, innovatieve projecten.

Derde parabolische beweging van KNC?

Hieronder zie je de koersgrafiek van Kyber Network. Elke candle stelt een dag voor en we kijken naar de koers sinds begin 2020.

Het jaar van Kyber Network begon met een parabolische beweging omhoog. Tot aan de coronacrash halverwege maart steeg de koers met maar liefst 620%!

Vervolgens zakte de koers bijna terug naar de beginwaarde van 2020. Dat was een goed moment om weer in te stappen, want de volgende opwaartse beweging begon. Vanaf het dieptepunt tot aan het hoogtepunt op 17 augustus liet KNC weer een mooie waardestijging zien. De munt steeg met 630%. Dat komt onder andere doordat staking op het KNC netwerk in juli live ging. Dat is die donkergroene kaars.

Misschien is dit nog te voorbarig, maar het lijkt alsof KNC zich opmaakt voor een derde grote run dit jaar.

Wat is Synthetix?

Synthetix is ​​een liquiditeitsprotocol dat de uitgifte en verhandeling van synthetische activa mogelijk maakt. Dit zijn allemaal synthetische tokens (Synth) die de waarde van iets anders vertegenwoordigen. Elk sUSD-token volgt bijvoorbeeld de prijs van de Amerikaanse dollar.

Er zijn verschillende soorten Synths, waaronder fiat-valuta’s, cryptocurrency’s, grondstoffen en diverse indexen. In principe kan het systeem elk activum met een duidelijke prijs ondersteunen. Hierdoor kunnen verschillende financiële producten zoals binaire opties, futures en meer gebouwd worden op Synthetix.

Het netwerk wordt ondersteund door de waarde van de Synthetix Network Token (SNX).

Investeer in KNC en SNX met BLOX

BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Handel bliksemsnel in de populairste cryptomunten, waaronder grote namen als Bitcoin, XRP en Ethereum maar ook in kleinere munten zoals Polkadot, Kyber Network, Synthetix en Chainlink. Of je nu voor een euro koopt of duizend euro kwijt kan, jij bepaalt je inleg. Meer weten?

Download de app hier:

Leave a Reply