blogExchanges

ICON (ICX) blockchain lanceert in december ICONFi, staken voor beginners

By 23 november 2020No Comments

ICON heeft in een persbericht laten weten dat het blockchainplatform in december ICONFi lanceert. Dit is een crypto Staking-and-Earn-service gebouwd voor beginners.

Focus op gebruiksvriendelijkheid

In het persbericht staat dat het nieuwe product zich richt op gebruiksvriendelijkheid door het aantal klikken tot een minimum te beperken. De service ondersteunt ICX, BTC, ETH en USDT, met plannen om in de toekomst nieuwe cryptocurrency’s toe te voegen als daar vraag naar is.

Min Kim, de oprichter van ICON:

‘Ons doel met ICONFi is om een ​​meer inclusieve en diverse ICON-gemeenschap te creëren door duidelijke voordelen te bieden aan crypto-beginners. Wij geloven dat ICONFi de toegangspoort kan zijn tot andere DeFi-producten zoals gedecentraliseerde wallets, evenals een toegangspunt voor het ICON-ecosysteem en blockchain-technologie als geheel.’

Decentrale wallets versimpelen

Verder staat er in het persbericht dat het voor veel cryptogebruikers moeilijk is om met gedecentraliseerde wallets te werken. Dit zou kunnen leiden tot het verlies van private keys en wachtwoorden en dat leidt weer tot het verlies van coins. ICON wil ervoor zorgen dat nieuwe gebruikers niet worden afgeschrikt door complexiteit.

‘ICONFi is ontworpen om dit probleem op te lossen met een eenvoudige, veilige service met weinig wrijving om gebruikers te helpen hun investeringen in digitale activa uit te zetten en te laten groeien. ICONFi is een probleemloze, alles-in-één portemonnee die diensten integreert die zijn ontworpen om allerlei soorten digitale activa te laten groeien, zodat beginners betrokken kunnen raken bij producten en services voor cryptovaluta.’

Het effect van BLOX

Sinds 18 november is ICON ook te verkrijgen in de Nederlandse crypto app BLOX.  BLOX is de alles-in-één cryptocurrency app voor je smartphone. Hiermee handel je in alle populaire cryptomunten. En dat kan al vanaf 1 euro, jij bepaalt je inleg. Meer weten?

Download de app hier:

Maar is er ook sprake van het BLOX effect? Is de ICON (ICX) koers gestegen sinds de munt is toegevoegd aan BLOX? Oordeel zelf:

Leave a Reply