blog

Geen zin om te koken? Koop pizza met bitcoin op Thuisbezorgd

By 1 januari 2020No Comments

Velen van ons komen misschien net het bed uitgerold. Misschien ben jij ook nog lekker aan het uitkateren van weer een mooie jaarwisseling. Geen probleem! Het enige wat je vandaag moet doen is een printscreentje maken van je crypto portfolio voor de belastingaangifte.

Voor de rest kun je lekker rustig aan doen, en kun je traditiegetrouw ook lekker afzien van het koken vanavond. Wat wordt het? Pizza? Een frietje speciaal? Of een lekkere kapsalon van Thuisbezorgd.nl?

Goede voornemens

Ieder jaar doen velen opnieuw het goede voornemen om te stoppen met roken, naar de sportschool te gaan of om gezonder te eten. Toch bleek de afgelopen jaren dat de verkoopcijfers op Thuisbezorgd het hoogste lagen op 1 januari. Met andere woorden, die goede voornemens waren van korte duur.

Mocht jij nu ook van plan zijn om de goede voornemens overboord te kieperen, dan hebben we voor jou als echte bitcoin liefhebber goed nieuws! Je kan namelijk op nieuwjaarsdag bij Thuisbezorgd je maaltijd afrekenen met bitcoin!

Hoe werkt pizza kopen met bitcoin op Thuisbezorgd?

Pizza (of spare ribs, net wat jij lekker vindt) kopen met bitcoin is heel makkelijk. Bezoek de website van Thuisbezorgd op je desktop. Op de mobiele website en de app kan je namelijk niet betalen met bitcoin.

Kies daarna het restaurant waar jij dat lekkere stukje pizza of die sappige ribbetjes wil bestellen. Bij het afrekenen kan je nu kiezen voor bitcoin:

Je komt nu in de betaalomgeving van BitPay. Naast bitcoin kan je trouwens ook betalen met bitcoin cash.

Open nu je bitcoin wallet waarmee je wil betalen. Het makkelijkst om mee te betalen is een mobiele wallet of een software wallet. Gebruik je een mobiele wallet, dan kan je de QR-code van Thuisbezorgd scannen. Bij een software wallet moet je het ontvangstadres kopiëren.

Je transactie wordt nu verstuurd naar Thuisbezorgd. Zij ontvangen overigens niet direct bitcoin. Het bedrag wordt via Bitpay overgezet naar euro’s.

En nu? Afwachten op je eten. En misschien een beetje spijt hebben dat je jouw bitcoin niet hebt gehouden. De auteur van dit artikel heeft bijvoorbeeld voor 150 euro aan bitcoin-spare ribs gegeten. Tja, december 2018 was geen goed moment om bitcoin te gebruiken op Thuisbezorgd.

Leave a Reply