blogExchanges

Feest! 10.000 abonnees op YouTube, win bitcoin hardware wallet Trezor

By 31 december 2020No Comments

Wat een jaar. Bitcoin gaat richting 30.000 dollar en wij hebben 10.000 abonnees op ons Youtube-kanaal. Om dat laatste te vieren geven wij drie unieke hardware wallets van Trezor weg.

Wat moet je doen?

Simpel, abonneer op ons YouTube-kanaal en laat in de comments onder de video van vandaag (31 december) weten waarom jij bitcoin zo gaaf vindt. That’s it! Onder de leukste commentaren verloten wij drie unieke Trezor One hardware wallets. Uniek? Zeker! De wallets hebben het logo van BTC Direct, en die zijn nergens verkrijgbaar. Een Trezor One is normaal gesproken 69 euro.

Wat is een hardware wallet?

Een hardware wallet is een fysiek apparaat waarmee je jouw cryptocurrency op een veilige manier kan beheren. Met een hardware wallet kan je cryptocurrency’s ontvangen, verzenden en beheren. Een hardware wallet is de veiligste manier om je crypto’s mee te beheren. Dit komt omdat de toegang tot de private keys, offline op de hardware wallet worden bewaard. Je kan een hardware wallet het beste zien als een fysieke sleutel waarmee je laat zien dat je eigenaar bent van bitcoin of andere crypto die op de blockchain staan.

Er zijn verschillende hardware wallets, van legio fabrikanten. Wij hebben goede ervaringen met Trezor. Deze Europese fabrikant heeft twee types, de Trezor One en de Trezor model T. De Trezor One is een gebruiksvriendelijke hardware wallet om bitcoins en verschillende altcoins mee op te slaan. Sluit de wallet aan op je computer met de bijgeleverde kabels en gebruik de twee grote knoppen om je cryptocurrency te beveiligen.

Nog een groot voordeel voor als je én een Trezor hebt, én klant bent bij BTC Direct: je kunt direct vanuit je Trezor bitcoins kopen bij BTC Direct.

Leave a Reply