blog

Ethereum, Solana en Polkadot klimmen naar nieuwe hoogtepunten tijdens altcoin rally

By 3 november 2021No Comments

Veel altcoins hebben de afgelopen dagen mooie stijgingen laten zien. In dit artikel kijken we naar Ethereum, Solana en Polkadot. Ze hebben alle drie een nieuwe all time high behaald.

Ethereum

Ethereum brak vannacht om 02:10 voor het eerst door de 4.000 euro. Een flinke mijlpaal voor de tweede munt qua marktkapitalisatie, Ethereum hoeft alleen nog Bitcoin voor zich te dulden, en dat is absoluut geen schande.

Bron: BTC Direct

De meeste DeFi-protocollen, stablecoins, tokens en NFT’s vind je terug op Ethereum. De marktkapitalisatie (aantal coins in omloop vermenigvuldigd met de huidige koers) is gestegen tot 464 miljard euro, sinds het begin van het jaar is dit getal vervijfvoudigd.

Daarnaast is er voor 147 miljard euro aan totale waarde vergrendeld in de verschillende DeFi-protocollen op Ethereum. Dit betekent niet per se dat dit in ethers is, maar kan ook andere tokens zijn.

Op het moment van schrijven is de Ethereum koers met 5,33% gestegen en wordt nu verhandeld voor 3.954 euro.

Solana

Ook Solana heeft een nieuwe all time high te pakken. Om 05:00 uur was SOL even 198,37 euro, helaas net geen mooi rond getal.

Bron: BTC Direct

Door deze stijging heeft de koers van Solana een andere favoriet van 2021 ingehaald: Cardano. De marktkapitalisatie is gestegen tot 59 miljard euro, dat is 2 miljard meer dan ADA.

Zo’n beetje alles wat Ethereum heeft, is Solana naar op weg. DeFi en de handel in NFT’s floreren op Solana, maar dan tegen een fractie van de kosten vergeleken met Ethereum. Niet gek dus dat deze middelbare scholiere 8.000 NFT’s wist te verkopen op Solana.

Polkadot

Polkadot was al wat eerder aan de beurt. Gistermiddag was DOT even 45,72 euro waard. Door deze stijging kon Polkadot de twee hondencoins Shiba Inu en Dogecoin inhalen wat betreft marktkapitalisatie.

Bron: BTC Direct

De nieuwe all time high van de koers van Polkadot komt niet uit de lucht vallen. Er is veel positiviteit op de markt rondom Polkadot. Dit komt doordat op 11 november de langverwachte veilingen van parachains van start gaan.

Investeer in Ether, SOL en DOT en krijg 10 euro van ons

Handel in bitcoin en altcoins met het nieuwe tradingplatform van BTC Direct. Maak een account aan met vouchercode NIEUWS en je krijgt 10 euro van ons om mee te handelen. Deze vouchercode vul je onderaan het aanmeldscherm in. Klik op de knop hieronder om direct een account aan te maken.

Claim je € 10 gratis

Liever eerst meer informatie?

Leave a Reply