blog

Dit is de exacte datum van startschot volgende bitcoin bullrun

By 21 april 2020No Comments

Weiss Ratings organiseert vanavond om 20.00 uur Nederlandse tijd een gratis webinar over de volgende grote crypto bullrun. Dit bedrijf is ’s werelds enige financiële ratingbureau dat rapportcijfers over cryptocurrency’s uitdeelt. Om je over te halen om mee te doen komen ze met de volgende beloftes:

  • de exacte datum wanneer bullrun begint
  • gratis crypto
  • geheim om duizenden procenten winst te maken

Is dit serieus bedoeld, is dit een grap of is de webinar een manier om je geld te ontfutselen?

De volgende crypto boem

De webinar wordt The Next Crypto Boom genoemd en heeft een ondertitel waar je spontaan FOMO van krijgt. Free Event Reveals How You Could Bank At Least 1,000% Profits During The Coming Cryptocurrency Bull Market.

Vrij vertaald: Dit gratis evenement leert je hoe je 1000% winst maakt in de volgende crypto bullrun.

Ja, ja.

Unieke bullrun

Het team van Weiss Ratings onderzoekt waarom ze denken dat een enorme bullrun aanstaande is. Ook gaan ze in op waarom de volgende rally uniek is en groter zal zijn dan alle andere.

Op tijd investeren

Op de website staat ook dat ze acht cryptocurrency’s gaan noemen die je ten koste van alles moet vermijden. Daarnaast zeggen ze dat het nog niet te laat is om voor de bullrun te investeren. Dat laten ze zien aan de hand van drie voorbeelden uit 2017.

  • een investering van 10,000 dollar in bitcoin had je 532.000 dollar opgeleverd
  • een investering van 10,000 dollar in ether had je 14,3 miljoen dollar opgeleverd
  • een investering van 10,000 dollar in NEM (?) had je 94 miljoen dollar opgeleverd

De oprichter van Weiss Ratings, Dr. Martin Weiss, merkte op:

Door krachtige computersystemen te bouwen die elke munt op vier unieke manieren analyseren, zijn we in staat om te identificeren welke cryptocurrency’s een reëel marktpotentieel hebben ten opzichte van de overdreven gehypete munten die gedoemd zijn te mislukken.

Hij gaat ook in op de juiste koop- en verkoopmomenten tijdens de gratis webinar.

Nieuws halen

Wij schreven eerder over Weiss Ratings. Toen haalde ze het nieuws door de rating van bitcoin te verhogen naar A-. Hoe en waarom? Door een supergeheim en complex algoritme natuurlijk. Of in hun eigen woorden:

Een uitgebreid, evenwichtig overzicht van alle factoren, gebaseerd op een complex algoritme. De prijs voor de halvering en verbetering van de fundamentals van BTC zijn ook meegenomen.

De webinar is vanavond om 20.00 uur dus als je alle geheimen wil die Weiss wel heeft en de rest van de markt niet, dan kun je je inschrijven via hun website. Google maar, we gaan hier niet naar linken. We zijn er namelijk nog niet over uit of dit serieus bedoeld is, een grap is of een zogenaamde moneygrab.

We hebben wel een vermoeden.

Leave a Reply