Bitcoinblog

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: Game on, lastige weken

By 5 juni 2020No Comments

Dagen, weken, maanden lang heb ik zit te wachten en eindelijk was je daar. Nee ik heb het niet over een uit het oog verloren oude liefde, maar over de wederopstanding van de altcoins. Vrijwel uit het niets, als uit de as herrezen, was daar de eerste candle van 40% gevolgd door enkele kleine naschokken van tientallen procenten. Wat fijn om je weer terug te zien verloren vriend, welkom terug altseason!

Zoals ik in onze omgeving voor members besprak heeft onder andere cardano (ADA) een fantastische run gehad. We gaan op korte termijn zien of we na een kleine pullback, een vervolg krijgen. Uiteraard zijn dit waardes waar je heerlijk winst kunt verzilveren.

– Advertentie –

Het enige probleem is dat dit ook een vervlogen opwelling kan zijn geweest gezien de hogere tijdframes, zoals hieronder te zien.

bitcoin_BTC_koers_analyse_michiel_ipenburg_game_on_lastige_weken_afbeelding1

Afbeelding 1: Grafiek van cardano (ADA) op de 3-dagelijkse grafiek

Zoals hierboven is te zien is de koers van cardano (ADA) de drie voorgaande keren van een oversold Relative Strength Index (RSI) vrij hard teruggekomen. Gaat deze keer anders zijn en krijgen we snel een vervolg? Word dan member en ik hou je daar op de hoogte! Daarnaast ontvang je daar dagelijkse koersvideo’s, uitleg, geautomatiseerde trading signals en meer. Kom de eerste 30 dagen gratis proberen!

Bitcoin

De koers van bitcoin schiet alle kanten op. Op dit moment is $10.000 echt het sleutelpunt. Aan de onderzijde moet het support op $9.400 houden voor de bulls, anders zijn targets van $8.200 of $7.200 binnen schootsafstand.

bitcoin_BTC_koers_analyse_michiel_ipenburg_game_on_lastige_weken_afbeelding2

Afbeelding 2: Dagelijkse grafiek van bitcoin (BTC) op cryptocurrency exchange Coinbase

– Advertentie –

Leave a Reply