blog

Bitcoin weekoverzicht: over Bakkt, Afrika en Brave. Stijging van 109%

By 30 november 2019No Comments

Geen tijd gehad om het cryptonieuws te volgen deze week? Geen zorgen, onze vrienden van BLOX maken elke week een video van zestig seconden om je bij te praten.

BLOX is de nieuwste gratis crypto app voor iOS en Android. Volg de koersen van de bekendste cryptocurrency zoals bitcoin, ether en XRP. Vind je het een mooi instapmoment? Koop dan direct je favoriete coin. En als je tevreden bent met je winst kan je je coins meteen weer verkopen. Simpeler kan haast niet.

En om in Black Friday sferen te blijven, als je je registreert met de code BLACKFRIDAY dan krijg je 10 euro gratis!

Wat is er allemaal besproken?

  • Jack Dorsey, de grote man bij Twitter en uitgesproken bitcoinmaximalist, voorspelt dat Afrika de toekomst van de crypto industrie zal bepalen. Hij erkent dat hij onder de indruk is van de versnelde ontwikkeling en acceptatie van bitcoin in Europa. Toch ligt de bal bij Afrika.
  • De Brave Browser heeft een nieuwe mijlpaal. De app, gelanceerd door Mozilla oprichter Brendan Eich, is 40 miljoen keer gedownload op Android.
  • De afgelopen dagen lieten weer eens zien waarom de bitcoin koers volatiel wordt genoemd. Je zou verwachten dat die onzekerheid juist negatief is voor institutionele investeerders maar het tegenovergestelde lijkt waar te zijn. Bakkt blijft namelijk record op record verbreken met hun bitcoin futures contracten. Op één dag zijn er zelfs 5.671 contracten verhandeld! Een stijging van 109% ten opzichte van het vorige record.

Leave a Reply