blog

Bitcoin naar 150.000 dollar, want geen weerstand meer boven 69.000 dollar

By 23 november 2021No Comments

Fondseigenaar Todd Gordon heeft een religieuze benadering van de prijs van bitcoin, Hij gelooft namelijk dat bitcoin in de toekomst naar 150.000 dollar zou kunnen stijgen, en de reden is dat er geen weerstand is boven een waarde van 69.000 dollar.

Inderdaad, geen weerstand

Gordon is de eigenaar van Inside Edge Capital Management en technisch gezien heeft hij geen ongelijk. Maar waarom zou je stoppen bij 150.000 dollar? De oranje balk hieronder is de sprong van ATH naar 150.000 dollar. En verrek, geen weerstand.

Bron: Tradingview

3% in cryptocurrency

Hij was te gast voor een interview bij Trading Nation, een programma op CNBC. Gordon zei dat elke belegger een deel van hun portefeuille moet inruimen voor cryptocurrency’s. Hij onthulde dat 3 procent van zijn eigen portefeuille bestaat uit verschillende cryptocurrency’s.

Wat betreft de prijsprestaties van bitcoin, zei Gordon:

‘We hebben eigenlijk geen weerstand tot ongeveer 125.000 en 150.000 dollar, dus ik denk dat het mogelijk is.’

Let op volatiliteit koers bitcoin

De handelaar voegde eraan toe dat de volatiliteit van bitcoin extreem hoog is en als zodanig moeten investeerders voorzichtig zijn als ze cryptocurrency’s kopen. Maar hoe kan bitcoin zijn beoogde doel van 150.000 dollar halen? Hij wees op een aantal factoren die de bitcoin koers een duw in de rug kunnen geven.

Bullish indicatoren

Gordon wees erop dat Tim Cook, CEO van Apple, cryptocurrency bezit en er een tijdje in geïnteresseerd is, en dat China’s cryptocurrency-verbod leidde tot een toename van miningactiviteiten in de Verenigde Staten. Dit zijn volgens Gorden katalysatoren die de koers van bitcoin omhoog kunnen helpen. Hij erkent dat hij optimistisch is, maar voegde eraan toe dat de volatiliteit zo extreem is dat beleggers voorzichtig moeten zijn en moeten begrijpen waar ze mee te maken hebben.

Een andere mooie, recente voorspelling komt uit Zuid-Amerika. Carlos Maslatón, een vroege cryptocurrency-investeerder uit Argentinië kreeg de microfoon in zijn hand gedrukt en zei wat de bulls wilden horen. Hij werkte eerder als manager van de finance afdeling van crypto walletbedrijf Xapo. Maslatón verwacht dat bitcoin 1 miljoen dollar kan worden in 2026. Dit zei hij op La Bit Conf, een crypto conferentie.

Inmiddels is bitcoin gedaald tot 56.300 dollar, ofwel 49.920 euro.

Leave a Reply