Bitcoinblog

Bitcoin koers krijgt een koude douche, maar kansen liggen in het verschiet!

By 23 april 2021No Comments

Wat een heerlijk gevoel op zo’n zonnige vrijdagochtend. Waar we al even naar uitkeken zien we mooi gebeuren. De afgelopen weken heb ik meermaals gesprekken gevoerd met Insiders over het ‘’waarom’’ ik zo voorzichtig ben. Zie vandaag het resultaat. De koersen bleven oplopen en de euforische stemming maakt mij dan vaak bearish. De markt heeft periodes van geven en periodes van nemen. De afgelopen 12 uur hebben nieuwkomers op de markt kennisgemaakt met het tweede gedeelte hiervan.

“Waarom is die gast zo vrolijk?” Nou dat zal ik je vertellen. Los van het feit dat een aantal orders nu gehit kunnen worden op diverse crypto, is deze afkoeling erg welkom. Als we nu een stabiele basis kunnen vormen in de regio van $44.000, gaan we mogelijk nog bijzondere maanden tegemoet. Hierbij zou verderop de enorme barrière van $100.000 getest kunnen gaan worden. De markt gaat simpelweg nu eenmaal beter als er af en toe flink aan de boom geschud wordt.

Bitcoin koers

bitcoin_koers_krijg_een_koude_douche_maar_kansen_in_verschiet_grafiek_bitcoinAfbeelding 1: dagelijkse grafiek van bitcoin (BTC) op cryptocurrency exchange Coinbase

Hierboven zien we een verse uitbraak omlaag en duidelijke zones. De grotere zones om te gaan breken in een later stadium zullen de $54.000, $ 56.000 en $58.000 zijn. Op de korte termijn kan de $51.600 weleens een plafond gaan vormen.

De supportzones waar we naar kijken zijn momenteel de huidige $48.000, de $46.000 maar bovenal het blok rond van $44.000 tot $40.000. Hier vallen diverse grote supportlijnen samen en zal er flink wat angst door de markt gaan. Altcoins zullen flink wat van de winst hebben ingeleverd en klaar zijn voor een mogelijk volgende rally.

Op dit moment zien we op de echt lagere tijdframes wel wat ruimte voor die bounce naar $51.600 toe als retest. Echter zijn het de hogere tijdframes die de lakens uitdelen. Dus zullen we ook voornamelijk deze volgen.

Altcoins

Diverse altcoins zijn voor mij ook weer een stuk aantrekkelijker geworden om terug in te stappen. Uiteraard met gepaste voorzichtigheid en nog diverse orders lager dan de huidige waarden. Om maar eens enkele op te noemen heb ik mijn vizier gericht op VET, REN, POWR en ADA. De komende dagen kan er flink wat turbulentie door de markt stuiteren dus de frequentere trader zal zijn hart ophalen. Altcoins kunnen op een dag als vandaag zomaar op -35% staan om morgen weer +25% te staan. Om aan het eind van komende week weer op -50% te belanden van de huidige prijs. Hier is voor de getrainde trader winst te behalen. Voor alle anderen zeg ik; stick to the plan of maak er zo snel mogelijk een!

Samen staan we sterk. Heb jij vragen? Onze crypto coaches staan elke dag paraat om jouw vragen te beantwoorden. Join ons snel, creëer rust voor jezelf en discussier mee over de huidige prijsactie op Discord.

Leave a Reply