blog

Analist zegt dat XRP koers op korte termijn met 11% naar 30 eurocent stijgt

By 22 oktober 2019No Comments

De koers van bitcoin gaat al een tijdje sideways. Dat is een sjiek woord voor dat de prijs vrij saai binnen een kleine marge beweegt. Ripple’s XRP lijkt daarvan te profiteren, de munt is de afgelopen weken flink gestegen.

Binnen een paar weken steeg de prijs van Ripple van 21 eurocent naar 27 eurocent, een toename van maar liefst 29 procent!

ripple xrp koers analyse

Analisten verwachten dat XRP voorlopig nog niet uitgegroeid is. De munt zou op korte termijn door kunnen groeien naar 30 eurocent, een verdere toename van 11 procent.

Op dit moment is de koers van XRP bij BTC Direct 26 eurocent, dat is in dollars ongeveer 29 cent. Vergeleken met 24 uur geleden is dat een stijging van 2,2 procent. En dat is helemaal knap als je dit vergelijkt met 25 september toen XRP nog maar 21 eurocent waard was.

Op de korte termijn lijkt het alsof XRP kan profiteren van het rustige vaarwater waar de bitcoinkoers zich nu in bevindt. Die mening heeft de enigszins partijdige Harry ook.

33 dollarcent op korte termijn mogelijk

Maar waar gaat de prijs op korte termijn naar toe volgens HaraldoXRP? Hij legt in zijn meest recente tweet uit dat investeerders zich op de korte termijn moeten richten op 33 dollarcent. Hij kijkt hierbij voornamelijk naar de RSI. Die geeft aan dat de munt oversold is, dat betekent dat XRP op de korte termijn te veel verkocht wordt.

“$ XRP-fans, bekijk hier de RSI op de lange termijn voor de XRP-grafiek, het moge duidelijk zijn waarom de markt een longpositie zou moeten openen richting 33 dollarcent. Accumulatie, headfake, hertest….? $ XRP fizz lijkt dichtbij x”

Bearmarket voor Ripple is al een jaar bezig

Als je alleen kijkt naar de grafiek bovenaan dit artikel, dan zou je de conclusie kunnen trekken dat het goed gaat met de koers van XRP. Op korte termijn is dat ook zo, maar XRP heeft dit jaar vooral moeten inleveren. Hieronder zie je dat de waarde op 7 november 2018 nog 48 eurocent was. Die prijs lijkt nog ver weg. Maar als Harry gelijk krijgt, en XRP gaat wel naar 33 dollarcent, ofwel 30 eurocent, dan zit de koers op het jaargemiddelde.

xrp koers ripple

Leave a Reply