blog

Altcoins kleuren rood: Chainlink (LINK) en BAT dalen met 7 procent

By 15 juni 2020No Comments

Bitcoin en andere cryptocurrency’s beginnen deze week met een kater. Bitcoin daalde voor het eerst sinds tijden tot onder 9.000 dollar (7.997 euro), maar het zijn vooral de altcoins die dieprode cijfers laten zien. Een rondje langs de cryptomarkt op deze typische maandag.

Disclaimer. Dit artikel is geschreven om 10:00. De huidige koers kan daarom wat afwijken. De informatie in dit artikel is geen beleggingsadvies. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen.

Kijk op deze pagina voor de meest actuele cryptocurrency koersen:

Bekijk live koersen

Chainlink daalt met 7 procent

Chainlink was vorige week nog in het nieuws met een samenwerking met DeFi-project Kyber Networks. Laatstgenoemde gebruikt de price-feeds van Chainlink om gedecentralizeerde on-chain prijzen te laten zien. Dat nieuws werd met enthousiasme ontvangen, maar ook Chainlink ontkomt niet aan een fikse daling. De token is vergeleken met 24 uur geleden met 7 procent gedaald.

Dat zie je terug op de grafiek hieronder. Op zondag was Chainlink nog 3,60 euro waard, op het laagste punt vanmorgen was de prijs 3,26 euro.

Inmiddels lijkt het laagste punt gevonden te zijn, de koers stijgt zelfs weer een beetje. Is dit juist het perfecte ‘buy the dip’ moment? Sinds kort koop je Chainlink op cryptocurrency app BLOX. LINK is een van de meest populaire munten op BLOX, maar je koopt ook vele andere populaire altcoins in de app.

BAT met ruim 7 procent naar beneden

Ook BAT moet eraan geloven. De token die bij de Brave browser hoort is met ruim 7 procent in waarde gedaald. Op zondag stond de teller nog op 0,21 euro, nu is BAT slechts 0,19 euro waard. Dat zie je terug op de grafiek hieronder.

Maar net zoals bij Chainlink is de koers weer wat hersteld. Wie weet heeft de koers van BAT vanmorgen ook wel de bodem aangetikt. BAT is ook een van de nieuwe coins die je kan kopen op cryptocurrency app BLOX. Sinds de introductie op BLOX is de munt in eerste instantie flink gestegen, maar nu bevindt de prijs zich weer ongeveer op hetzelfde niveau.

Leave a Reply