blog

13-jarige verkocht 4 miljoen dollar aan NFT’s

By 12 januari 2022No Comments

Een ware inspiratie. De dertien-jarige Nyla Hayes verkocht maar liefst vier miljoen dollar met haar Long Neck Lady NFT’s. De langnekkige vrouwen zijn geïnspireerd door haar favoriete dinosaurus: de brontosaurus.

Lange nekken

Hoe kan het toch? Op zo’n jonge leeftijd al weten hoe je NFT’s maakt en verkoopt. Laat staan dat je weet wat het is. Het lijkt haast onmogelijk om miljonair te zijn op zo’n jonge leeftijd, maar Nyla heeft het geflikt. Ze maakte kunst met een interessant kenmerk: lange nekken. Ze maakt voornamelijk langnekkige vrouwen, maar in het verleden ook de mannelijke variant: Long Neck Fellas. Daarnaast maakte de succesvolle artiest ook NFT-ijsjes.

Nyla had een fanatieke oom die haar de fijne kneepjes heeft geleerd. Samen met haar passie voor de langnekkige dinosaurus en een enthousiaste oom, die haar introduceerde in de wereld van NFT’s, werd dit het begin van een mooi succesverhaal.

Onderscheidingen

Deze kleine artiest bleef namelijk niet onopgemerkt. Time Magazine schreef al een berichtje over haar in oktober en benoemde haar als eerste Artist-In-Residence. ‘In het leven geroepen om kunstenaars te voorzien van de essentie die nodig is om hun carrière te bevorderen door middel van NFT’s’, aldus Time Magazine

Ze kreeg ook een onderscheiding van de Future 50. Dit is een prijs die wordt uitgekeerd aan mensen die het meeste invloed uitoefenen in de hedendaagse technologie. Ze werd genomineerd naast namen als Elon Musk en youtuber Marques Brownlee.

1.000 ethereum

Gisteren behaalde de jonge kunstenares een mijlpaal. Ze verkocht voor 1.000 ETH aan NFT’s. Deze prijs ligt op dit moment boven de 2,83 miljoen euro. We zullen dus nog veel horen over dit jonge opkomende talent. De kunstenares maakt wordt elke dag bekender en krijgt al heel veel herkenning op platforms als twitter.

Werknemers van BTC Direct hebben geen NFT’s van Nyla in bezit, we zijn gewoon erg geïnspireerd door haar werk.

Leave a Reply